VIDEO: PÅSKEN 2015

God påske på etterskudd, alle sammen! 

Nå begynner det å bli en lang stund siden sist, og tenkte derfor det var på tide og ta en liten tur innom for å gi en lyd ifra meg. Nå er skoleuken etter påskeferien godt i gang, og eg kjenner at jeg ikke kan vente til sommerferien er her. Åh, som jeg gleder meg! Men, tilbake til påskeferien. Denne påsken har jeg tilbringt mesteparten av tiden min på hytten sammen med Aksel og familien hans, noe som var veldig koselig. Vi har både fått stått på ski og hatt rolige kvelder inne med spill og film. To av dagene stod vi på langrenn, og jeg har utrolig nok greid å sette sammen en liten video fra turen! Håper alle sammen hadde en fantastisk påske, og fikk storkost seg sammen med både familie og venner. 


Nå som det er siste innspurt av dette skoleåret så kommer jeg nok ikke til å være tilbake på bloggfronten for fullt, men jeg synes likevel det er fint å kunne ha et sted jeg kan dele tanker og opplevelser når jeg har tid - derfor kan jeg heller ikke si at jeg har sluttet. Vil også takke alle som har tatt seg tid til å stikke innom her selv om jeg ikke har vert aktiv, det er noe som alltid er kjekt å se! 

-Hvordan var din påskeferie?


Postet av: Isabel Martinez
Hei! Jeg må bare si at du har en så utrolig fin blogg! Wow! Stå på videre! Jeg hadde blitt veldig glad hvis du kommenterte min blogg også! Ha en fin kveld videre, og kos deg masse! Klem
08.04.2015, 21:42
URL: http://isabelmartinez.blogg.no
Postet av: Hannehm
påskeferien min har hvert helt grei :)
08.04.2015, 21:47
URL: http://hannehm.blogg.no
Postet av: Carol Ann
Flott
09.04.2015, 16:27

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits