BERGEN | NESTTUN

Hei dere! Jeg hadde egentlig planer om å blogge tidligere i dag (egentlig i går også), men tiden bare fløy fra meg! Jeg har allerede fått gjort så mye koselig, at det har ikke vert tid til noe annet. Noe som er et bevis på dette er at jeg ikke har fått tid til å tatt frem kamraet mitt for å knipse noen bilder, haha. I går, altså fredag, etter en super dag i praksis tok jeg og Aksel veien videre mot Bergen. Turen startet ikke helt som planlagt når bussen vi egentlig skulle ta ble en halv time forsinket, og vi måtte derfor ta en senere ferje -men bortsett fra det gikk turen overaskende fint! Vi kom oss trygt frem til Nesttun, der vi skulle låne leiligheten til broren til Aksel frem til søndag. 

I dag startet vi dagen rundt klokken 09:00, men fikk oss ikke ut døren før klokken var rundt 12:00 (ops..) Turen gikk deretter mot Bergen sentrum, der vi har gått rundt i hele dag. Åh, så koselig det har vært! Jeg har ikke hatt noen planer, ingen ting jeg på død og liv måtte se etter og ingenting vi måtte gjøre -herlig! Vi har bare koset oss så mye som overhode mulig!  Nå er vi tilbake i leiligheten etter en tur på butikken, der vi kjøpte det vi trengte til kyllingsandwitchene som står på planen i kveld. 

I morgen har vi planer om å ta oss en liten tur inn til Bergen sentrum på morningen, hvor jeg skal prøve så godt jeg kan å få tatt noen bilder! Deretter blir det pakking og vasking av leiligheten før vi sitter på bussen hjemover litt utpå dagen. Så langt har det rett og slett vært en helt fantastisk Bergenstur sammen med kjæresten min, og jeg kan ikke vente til neste gang vi kan gjøre noe sånt!  

-Hva har du gjort så langt denne helgen?


Postet av: Madde K.K
Håper du får en fin lørdagskveld!
31.01.2015, 22:12
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av: clwfoto
Altfor lite, hehe!
31.01.2015, 23:16
URL: http://clwfoto.blogg.no
Postet av: Sunniva
så utrolig koselig :)
01.02.2015, 09:23
URL: http://distant.blogg.no
Postet av: Ingrid
Så koselig :)
01.02.2015, 09:40
URL: http://imsen.blogg.no/

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits