TING DU KAN GJØRE SAMMEN MED KJÆRESTEN

  VINNEREN AV NIVEA KONKURRANSEN HER PÅ BLOGGEN BLE KRISTIN, MASSE GRATULERER TIL DEG!  

Hei og god onsdag alle sammen! Tenkte å komme med noen tips til hva man kan gjøre sammed med kjæresten sin. Det er ikke alltid like lett å finne på ting å gjøre sammen, og når det kommer til meg og Aksel så ender vi som oftes opp med å sove eller se på serie. Serietitting sammen er alltids gøy, men å variere hva man gjør når man er sammen er alltid godt. Så her har jeg samlet noen tips til hva man kan gjøre sammen!


 

  Lage mat sammen - Hvor koselig er det ikke å stå på kjøkkenet sammen og lage noe godt? Spesielt vis dere skal kose dere litt eksta med en god middag, så kan dere lage noe begge virkelig liker. Når jeg og kjæresten skal lage middag ender det alltid opp med at noe blir ødelagt eller noe annet, men koselig er det uten tvil! 

  Gå på tur - Har dere en dag hvor begge har barre vært inne og ikke gjort på noe, hvorfor ikke ta en romantisk tur ut? Det er lett å tenke at det ikke frister en plass om regnet høljer ned utenfor, men ta på dere regnkler og kom dere ut likevel. Dere vil ikke angre! For min egen del kan det ofte være veldig vanskelig å overbevise meg selv om å gå ut døren, men når jeg først har kommet meg ut er det helt herlig. En lang tur hand i hand, dype samtaler og et kyss her og der - h-e-r-l-i-g! 

  Studydate - Går dere begge på skolen er det alltid en prøve som å øvest på, en innlevering man kan starte på eller lekser som må gjørest. Hvorfor ikke gjøre de sammen? Selv om dere ikke går på samme skole, eller har samme fag kan dere alltids hjelpe hverandre. Og om dere ikke har noe peiling på hva den andre egentlig skal øve på, motiver han/hun da vel! 

  Trene - Trening er noe alle vil gjøre, men mange sjelden orker etter en lang dag på skole eller jobb. Motiver hverandre til å jogge en tur sammen eller gå på treningssenteret der dere kan trene. Dere kan til og med ta treningsøkten hjemme, med å sette opp et lite program for hverandre og fullføre det sammen! Jeg synes iallefall dette er utrolig gøy! 

  Dra ut og spise - Åh, en date ute på en resturrant inni mellom slår aldri feil! Gå på en resturrant der de har mat begge to liker, og bare ha en herlig kveld ute. Kanskje dere kan feire et lite jubeleum, eller bare gå ut for kose dere litt ekstra? Uansett - det er vert det!  

  Bake og prøve ut nye oppskrifter sammen - Kanskje dere kan bake boller, muffins eller en kake sammen for å få noen timer til å gå litt fortere? Eller kanskje en av dere har en oppskrift dere ikke har fått prøvd ut enda - nå har du muligheten! En koselig dag/kveld hvor dere kan stå på kjøkkene sammen og bake favorittene deres. Samtidig som dere får være sammen, kaste mel på hverandre og sitte tett mens dere venter på at baksverket skal bli ferdig i ovnen.  

  Dra på kino - Finn en film som dere begge ønsker å se, og dra på kino og se den sammen! Få litt variasjon fra å sitte i sengen eller sofaen hjemme og se på filmer der. 

  Reise - Dette trenger selvsagt litt mer planlegging en det aller meste, men åh så koselig det er!  En uke i en storby, en helg på fjellet eller kanskje dere kan spandere en skikkelig sydentur på hverandre? Uansett hvor man reiser så er det alltid koselig når man får gjøre det sammen med personen du er sammen med! Et minne for livet har man også sammen etter en slik tur. 

  Dra på hyttetur - Kanskje en av dere har en hytte på fjellet eller en annen plass som dere kan reise til? Leig en hytte på fjellet eller nærme sjøen hvor dere kan være helt alene. Hvor koselig er det ikke å tenne stearinlysene, sitte forand peisen og bare snakke? Dere kan gå ut på turer om dagen og lage god mat om kvelden. Spille spil og lese. Det er så mye man kan gjøre, det er bare å være krativ  

  Teltur - Åh, dette er så koselig! Jeg er langt i fra et telt og tur menneske, men i sommer tok jeg og Aksel med oss telt, dyner, tepper og mye annet for å telte ute på en øy her vi bor - og det var så koselig! Man trenger ikke mer enn en dag hvor man sover i telt sammen, griller ute på kvelden og våkner opp til mygg og maur. 

  Dra på Cafe - Det trenger ikke være noe stort, en liten tur ut på en liten koselig cafe inn i mellom hvor dere kan dele hverandres selskap er super koselig! 

  Dra på shopping - Kanskje ikke noe som faller i smak hos alle, men for de som liker det kan dette være veldig gøy. Reis sammen og være en hel dag i en storby hvor dere kan shoppe klær til hverande, eller bare gå en liten tur på et senter for å snakke sammen mens dere ser etter klær. 

  Piknik - Vet dere om en fin park, strand eller et hemmlig sted hvor dere kan være alene? Pakk med dere en begg med noe godt å spise, et stort teppe og en høytaler, så kan dere ha en super koselig piknik sammen - i tillegg til at dere lager gode minner sammen som dere kan ta med dere videre i livet  


Postet av: Madde K.K
Utrolig fine tips og et godt innlegg!

Ha en fin dag videre!
07.01.2015, 17:14
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av: Ivana
Hva med sex, Sandra Pedersen?
07.01.2015, 18:04
Postet av: Connie
veldig mange gode tips :)
07.01.2015, 18:14
URL: http://www.connieha.blogg.no
Postet av: line cecilie
hwar nesten gjort alt dette med kjæresten og det er så koselig <3
07.01.2015, 22:11
URL: http://w
Postet av: Susanne Eines - Sminkeblogg
Hadde jeg hatt kjæreste så hadde dette vært perfekt!!! Fine tips :)
08.01.2015, 02:13
URL: http://www.susannee.blogg.no
Postet av: Sanna Preifelt
Åh vad bra inlägg med bra idéer :)
08.01.2015, 21:28
URL: http://sannasrum.se

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits