DEN ENE PLUSS EN

Hei og god mandag alle sammen! Nå er jeg på jobb, og går snart inn i de siste timene der. Ettersom jeg skal jobbe frem til klokken er seks, og rett etter på tar turen videre mot Imsland, får jeg ikke logget meg inn på blogg.no i dag. Derfor er dette innlegget forhåndskrevet. De neste dagene når jeg skal være på hytten til Aksel, hvor jeg tror ingen kan garantere hvor godt Internettet der vil være, har jeg likevel mange planer her på bloggen. Jeg har både et personlig innlegg om hvordan dette året har vært for meg, og kanskje en liten konkurranse på lur? Så det er bare til å følge med!  

De neste dagene har jeg planer om å komme godt i gang med den nye boken jeg har fått meg. Den ene pluss en er en bok jeg har ønsket å lese veldig lenge, og kan ikke vente med å endelig få kose meg med! Etter at jeg hadde lest ferdig Et helt halvt år var jeg fast bestemt på å få tak i Den ene pluss en som også er skrevet av Jojo Moyes. Et helt halvt år var helt fantastisk, og jeg håper på at denne boka blir like magisk å lese. 

Ønsker alle en fantastisk mandag videre!  Noen andre som har lest boken Den ene pluss en? 


Postet av: Madde K.K
Kos deg på jobb og hytten :)

Ønsker deg et godt nyttår :)
29.12.2014, 13:09
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av: Cathrine
Jeg har hørt den boken er bra! Mamma fikk den faktisk til jul, haha :)
29.12.2014, 13:13
URL: http://cathrineanun.blogg.no
Postet av: T I N A
håper dere koser dere masse på hytta :D håper boka er like magisk også ^^
29.12.2014, 17:21
URL: http://tsv.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits