2014 PÅ GODT OG VONDT

Heihei! Nå sitter jeg mest sannsynelig sammen med Aksel, familien hans og noen andre familie venner av dem og teller ned de aller siste timene som er igjen av totusenogfjorten. Ettersom jeg er på hytten til Aksel, hvor det ikke er Internett og veldig dårlig 3G, er dette innlegget forhåndskrevet. Jeg blir veldig glad om dere orker å lese hele innlegget, selv om jeg vet at det er veldig langt. Men, når man først starter å skrive er det vanskelig å slutte. Håper alle har en super dag, og så ønsker jeg alle en fortsatt fantastisk kveld! 

 

Da er det bare noen få timer igjen av dette året, og vi går snart inn i totusenogfemten. Tenk det, dere! Dette året har på mange måter vert et av de aller beste årene jeg har hatt, men også det aller værste. Jeg har lært mye. Jeg har lært mye om meg selv, og de som jeg har rundt meg. Jeg har vokst. Vokst og oppdaget at det å leve ikke er noe lett. Gjennom dette året har jeg fått minner for livet. Jeg har minner som jeg aldri kommer til å glemme. Minner som alltid vil være med meg - i vanskelige, men også gode tider. Totusenogfjorten har også vært året jeg har følt på mest smerte. Jeg har hatt det vondt og vanskelig. Jeg har vert mye redd. Redd for hvordan fremtiden min ville bli. Jeg har virkelig fått kjent på hvordan det er å vokse opp. For tro det eller ei, ungdomlivet er vanskelig dere! 

Dette året begynte perfekt. Jeg fikk gå inn i totusenogfjorten med gutten jeg elsker. Mye bedre en det blir det ikke. Jeg er også så heldig at jeg får gå inn i enda et nytt år, med akkurat den sammen gutten. Kjæresten min  Jeg startet året med mange forventninger. Men dette året skremte også vettet ut av meg. Jeg gikk mitt siste år på ungdomskolen, og bare noen få uker fra jeg gikk inn i det nye året måtte valget om hvor jeg skulle gå videre på skole bli tatt. Dette skremte meg mer enn noen av dere noen gang vil kunne forstå. Men valget ble tatt, og jeg kan med handen på hjerte si at jeg kunne ikke tatt et bedre valg!


_31.12.2013

Starten på totusenogfjorten bydde på mye. Etter en fantastisk start på året sammen med Aksel på Tysnes ventet mye annet. Jeg og Aksel hadde både en tur hvor vi stod på slalom i starten på ferbruar. En tur som ikke gikk helt etter planen, men som likevel var koselig. Vi var også til Bergen en helg, hvor bursdagen til Aksel blei feiret, og ikke lenge etter var jeg på sykehuset for å operere mandelene bort. Etter dette var vi allerede kommet i mai, og det var kun en måned igjen av skoleåret vårt! Åh, som jeg både glede meg og gruet meg på den tiden. Jeg var så utrolig redd for å gå videre på skole, men jeg kunne heller ikke vente med å bli ferdig på ungdomskolen. 

Starten på totusenogfjorten var også slutten på mitt siste år på ungdomskolen. Og selv om jeg var redd for å gå videre, kunne jeg ikke vert mer glad for å endelig bli ferdig på den skolen jeg gikk på! Den 19. juni hadde vi avgangsfest, og ikke lenge etter var det starten på sommerferien allerede i gang. Etter litt over en uke med sommerferie tok jeg og Aksel, sammen med familien min veien til Bulgaria for å være der en hel uke! En uke jeg aldri vil glemme. Åh, hvor mye jeg ville ha gitt for å få den uken tilbake!  Etter å ha kommet hjem jeg hadde jeg en del dager på jobb, før jeg og Aksel feiret et års jubeleum med å sove ute i telt. Etter enda noen dager reister jeg igjen, sammen med Aksel og familien hans til Tysnes for å overnatte på Solstråleøya  Resten av sommerferie bestod av mye kos, en hyttetur til Imsland og jobb. 

Etter en uforglemmelig sommer startet jeg på en ny skole, med mange nye mennesker. Jeg startet på vidergåande her på Fitjar, på linjen som heter Helse- og Oppvekst. Der kom jeg i en klasse med rundt tretti andre jenter, og ingen gutter. Jeg kjente at selv om jeg gruet meg mye, kunne jeg ikke vente med å endelig komme i gang! På veldig kort tid ble jeg kjent med mange nye herlige jenter, og jeg angrer ikke et sekund på valget jeg tok av skole. Tiden på vidergående har flydd forbi, og jeg har hatt det supert på skolen! Jentene i klassen, lærerene, de andre ansatte og alle de andre elevene på skolen er helt herlige, og jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre på skolen! Jeg gleder meg kjempemye til å fortsette inn i det nye året sammen med alle Som sagt har de siste måndene flydd forbi. Fortere en de noen gang har gjort for min del. Men de siste måndene har på mange måter også vert utrolig vanskelige. Det jeg kan si er at - kjærlighet er ikke alltid like lett. Jeg har fått kjent på følelser jeg ikke viste jeg noen gang ville føle. Jeg har vært trist og grått mye. Jeg har gått inn i meg selv, og tenkt mye - alt for mye. Men jeg har også hatt det utrolig fint. Jeg har ledd og smilt, og skapt mange nye gode minner sammen med Aksel.  

Så, om noen av dere har orket å lese alt dette kan jeg kort si - totusenogfjorten har vært et veldig fint år, men også et veldig vondt og vanskelig år. Jeg har lært mye når det kommet til meg selv. Jeg har virkelig fått kjent på sterke følelser. Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker! Jeg har fått mange nye fine minner å ta med meg videre i livet. Og akkurat nå kunne jeg, med handen på hjertet, ikke hatt det noe bedre  Jeg har det bra, og har planer om å ha det like bra veldig lenge. Jeg håper at totusenogfemten har mye godt å by på, og at jeg vil lære like mye nytt om livet! Jeg går inn i totusenogfemten med blanke ark. Ingen forventninger, og ingen håp om noe som helst. Åh, jeg gleder meg! 


Postet av: Carol Ann
Godt nytt år
31.12.2014, 15:23
Postet av: jannickea
håper dere får et fint år :) kos deg/dere :)
31.12.2014, 15:29
URL: http://www.jannickea.blogg.no
Postet av: Veronica S
Er utrolig mye hva et år kan gjøre..så når man ser tilbake så tenker man: oj..et helt år..eller oj det virket jo enda lengre siden. Håper 2015 blir fantastisk og at du fortsetter på Helse-og oppvekst fag..vi trenger flere herlige mennesker som deg i dette yrket!
31.12.2014, 16:26
URL: http://missmusicalqueen.blogg.no
Postet av: Madde K.K
Utrolig mye som endrer seg på et år. helt utrolig. Håper 2015 blir like fint, med selvfølgelig noen utfordringer :)

Ønsker deg et godt nyttår :)
31.12.2014, 16:45
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av: Therese Bråthen<3
Utrolig spennende å lese, du har fått opplevd mye på et år og det er det som er så fantastiske år etter år. Jeg ser selv hvor mye jeg har vokst på dette året her, å jeg gleder meg til å gå inn i det nye året med familien min, svigerfamilien min og min kjære, dette nye året skal bli fantastiske på alle måter, med både oppturer og nedturer, å det er det som gjør det så fantastisk med å være et menneske :) Kos deg masse i kveld og håper du får et godt nytt år :)
31.12.2014, 17:32
URL: http://tbraathen.blogg.no
Postet av: annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3
For et fint innlegg! Håper du får et fint 2015!
31.12.2014, 22:45
URL: http://annasylvelin.blogg.no
Postet av: Jeanett Hensel
Så mye du har opplevd! Likte innlegget veldig godt :3 håper du hadde en fantatisk feiring!
01.01.2015, 12:17
URL: http://jhensel.blogg.no
Postet av: themom
fint innlegg! godt nyttår :)
01.01.2015, 13:29
URL: http://themom.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits