VELVÆREPAKKE FRA NIVEA

// Sponset produkterHei! For rundt en ukes tid siden fikk jeg tilsendt en velværepakke fylt med mange gode produkter fra NIVEA, og i likhet med mange andre er det alltid likt godt å ha gode produkter som man kan kose seg med - spesielt nå i kulden! Jeg er personlig veldig opptatt av hvilke produkter jeg bruker på huden min, på grunn av at jeg har en veldig sensitiv hud. Huden min er ofte veldig tørr, noe som gjør at jeg må ofte smøre fjeset mitt flere ganger til dagen. Derfor er det godt å ha produkter med mye fuktighet, og som er gode mot huden. 


ANSIKSPRODUKTER: Jeg har aldri likt å fjerne sminken min med sminkeservieter eller pads. Jeg har aldri følt at sminken går helt bort, og har derfor alltid brukt en spesiel såpe i dysjen som jeg bruker til å ta bort sminken med. Men denne sminkefjerneren fra NIVEA funker faktisk, og jeg føler at maskaraen faktisk går bort! Derfor starter jeg med å fjerne sminken, og deretter tar jeg litt fra den hvite tuben, Cleansing Milk, og smører inn i fjeset. Deretter skyller jeg ansiktet med vann, for å fjerne alt av produktet. Etter dette tar jeg litt av den gjennomsiktige flasken, Toner, på en pad og smører det rundt i ansiktet. Dette er for å være helt sikker på at alt av Cleansing Milk produktet er borte, og for å rense ansiktet litt ekstra. 


NIVEA Creme og In-Shower: Når det gjelder kroppen min så har jeg også der en veldig sensitiv og tørr hud, og derfor er det ekstra godt å ha produkter som hjelper mot akkurat dette. In-Shower er jeg blitt helt forelsket i! Den passer huden min utrolig godt, noe som er veldig deilig. Som dere sikkert skjønnte så bruker jeg denne når jeg er i dyjsen til kroppen min. Jeg starter først med å bruke en Shower Gel, og deretter fortsetter jeg med å ta på meg In-Shower Body Milk! Deretter bruker jeg NIVEA Creme som er en utrolig god fuktighetskrem! For ansiktet mitt ble den i feteste laget, men for albuen og hendene mine, og andre steder jeg er litt ekstra tør kunne den ikke passet bedre! Kremen er en utrolig god fuktighetskrem, og selv om den ikke passer til ansiktet mitt, så kan man selvsagt bruke den til ansiktet. 

 

Alle produktene er sponset, men etter å ha prøvd dem alle ut kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er veldig fornøyd med alle produktene! 
Bruker du noen av de samme produktene fra NIVEA? Har du noen anbefalinger når det kommer til hud- og kroppsprodukter?


Postet av: Jeanett Hensel
Så ut som virkelig gode produkter :)
30.12.2014, 13:56
URL: http://jhensel.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits