SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE PT. 3

Hvordan ville du beskrevet den perfekte jente kropp? Vel, jeg mener alle jente kropper er fine på sine måter. Og jeg synes vi jenter tenker alt for mye på hvordan den perfekte kroppen skal se ut! Jeg innrømmer jo at selv jeg tenker at jeg vil ha den perfekte kroppen, og at jeg egentlig vil forandre alt med kroppen min til tider. Men, hva er egentlig den "perfekte" jente kroppen? Ingen vil kunne greie å få en helt lik kropp som noen andre, og selv om man sitter å ser på bilder av kroppen man selv vil ha - vil man jo aldri kunne få den samme? Så dette spørsmålet har jeg riktig ikke noe svar på. 

Hva har du på telefonen din av apper? Det begynner å bli en stund siden jeg fikk telefonen, så den er i mye fylt med apper jeg ikke bruker. Men noen av favorittene mine er: whatsapp hvor jeg og Aksel snakker for det meste sammen, facebook + messenge, twitter, instagram, snapchat, vsco cam, weheartit, blogg.no og sefølgelig spotify  Dette er apper jeg bruker for det meste daglig. Yndlingshøytid? Det tror jeg må være julen 

Tre ting du ønsker deg? Jeg ønsker å finne ut av hva jeg vil studere etter vidergående, og finne et yrke jeg virkelig brenner for. Jeg ønsker en fremtid sammen med den gutten jeg er sammen med nå  Den tredje tingen jeg ønsker meg er å bli mamma. 

Når begynte du å blogge? Jeg startet å blogge 22. september 2014. 

Hvor ser du deg selv om 10 år? Om ti år er jeg 26, og om få månder 27. Da ser jeg meg selv som mor, kanskje tobarnsmamma. Jeg er gift med han jeg elsker, og bor i en leilighet der jeg og mannen min har jobb. Jeg har forhåpentligvis studert og utdannet meg for noe jeg virkelig brenner for, og har dette som yrke. Som dere ser har jeg store visjoner om hvordan jeg vil framtiden min skal se ut, men hvordan det vil se ut om ti år vet jeg jo ikke. Jeg har alltid ønsket å bli mor tidelig, så dette håper jeg på er gått i oppfylelse til den tid. 

Hvorfor startet du og blogge? Godt spørsmål. Jeg hadde tenkt på det en stund, og hadde laget bloggen og designet klart, men likevel ikke fått meg selv til å starte. Men så når jeg startet på vidergående, og traff Elise(dlink) som også har blogg, gidde hun meg et spark i baken slik at jeg fikk starte. Jeg ville også ha et sted hvor jeg kunne dele mine tanker, og kreativitet. 

Hva er din største drøm? Min aller største drøm er å bli mamma. Det er noe jeg alltid har ønsket meg, og det kommer alltid til å være min aller største drøm  

Har du et forbilde? Nei, det har jeg ikke. 

Yndlingsoutfit?
Postet av: Oda-Renate
Kjempebra svart! Ha en fin dag videre :)
14.12.2014, 12:11
URL: http://odarenate.blogg.no
Postet av: Annabell kvarme Sagevik
Mange bra svar! :D
14.12.2014, 12:25
URL: http://annabellkvarme.blogg.no
Postet av: Connie
likte outfiten :)
14.12.2014, 14:32
URL: http://www.connieha.blogg.no
Postet av: Ingrid
Veldig gode svar :)
14.12.2014, 15:29
URL: http://imsen.blogg.no/
Postet av: Charlotte
Liker hvordan du svarte på det første spørsmålet! Det er et stort fokus på kropp i dag.. :-/

Liker veldig godt designet ditt, forresten - så enkelt og stilig! Blir glad om du besøker bloggen min også :-)
14.12.2014, 23:36
URL: http://www.bychar.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits