SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE PT. 2

Ikke glem konkurransen jeg har på bloggen min, hvor du kan vinne gavekort på 299,- fra CaseApp HER!! 


Hvor jobber du? Jeg jobber på en MX Sports butikk her på Fitjar. Der jobber jeg rundt 1 til 3 ganger i uken, noen ganger kan det også bli mer. Jeg har mine faste onsdager der, og så har jeg jobbehelg annen hver. Jeg har jobbet der i litt over et år, og jeg trivest utrolig godt! Jeg synes det å jobbe der passer meg veldig fint, og selv om noen dager kan være ganske så lange, så er jeg veldig glad i å være der. For meg er det den perfekte jobben nå som jeg går på skolen i tillegg  

Hva er planene dine fremover, med utdanningen? Nå er jeg jo bare 16 år(snart 17 år, hihi), noe som vil si at jeg er fortsatt i den fasen der jeg ikke helt vet, og hvor jeg må tenke mye på akkurat dette. Men, jeg er en person som elsker å ha planene ferdig så tidelig som mulig så litt har jeg jo allerede bestemt jeg for. Etter at jeg er ferdig med mitt første år her på Helse- og oppvekst her på Fitjar skal jeg ta Barn- og Ungdom, som også er på Fitjar. Etter det skal jeg ta et år med påbygg, som også blir her på Fitjar. Etter det vet jeg ikke riktig enda. Heldigvis er det noen år igjen før jeg må bestemme meg!

Er du en sosial person? Både ja og nei. Jeg kan være en skikkelig sosial person, men det kommer egentlig ann på hva humør jeg er i. Men i ukedagene har jeg veldig lite energi til å være noe sosial etter skolen f.eks, så det ender alltid opp med at jeg bare går hjem og sover. Har du tips til å komme over kjærlighetssorg? For det første, ikke vær en stalker. Ikke stirr på gamle bilder av han. Slett nummere hans, unfollow han på alle sosiale medier og slett han fra Facebook. Ikke klikk deg inn på facebookprofilen hans, og ikke bry deg om alle bildene han liker av nye jenter på instagram osv,. Gjør hva enn du må gjøre for å kunne føle deg bedre. Tilbring tid sammen med de du er glad i, og få hjelp av dem til å tenke på alt det gode i livet ditt. Kjærlighetssorg er helt forferdelig, og jeg skal ikke lyve - det vil ta lang tid å komme over, og det vi gjøre vondt. Man vil sovne gråtende, og våkne med øynene fylt av tårer. Det er noe man rett og slett ikke kommer fra i begynnelsen, men etter tid vil det bli lettere. Du vil kunne sovne uten å gråte, og man vil kunne stå opp uten å føle seg helt tom. Men det jeg tror er det beste tipset for å komme over kjærlighetssorgen er å gjøre mye - heletiden! Slik at man slipper å tenke på den personen som såret deg som mest. 

Hva synes du om personer som drikker alkohol på din alder? Vel, jeg har egentlig ikke tenkt noe spesielt over de som drikker på min alder. Det skader jo ikke meg, så hvorfor skal jeg ha noe mening om det? Jeg drikker ikke selv, men har ingenting imot de som gjør det. Det er jo ikke noe forskjell på de som drikker på min alder og de som ikke gjør det. 

Hva ønsker du deg til jul? Det jeg ønsker meg aller mest til jul er en jentetur sammen med mamma til London, men det vet jeg at jeg ikke kommer til å få. Noen av de andre tingene jeg ønsker meg i år kan dere finne her.

Hva gleder du deg til i 2015? Jeg har ikke lagt noen skikkelige planer for 2015 enda. Men, jeg ser virkelig frem til sommerferien og varmere dager! Jeg ser frem til å resie til Imsland sammen med Aksel. Jeg ser frem til å bli 17 år, og til å starte mitt andre år på vidergående. Jeg ser frem til å tilbringe mer tid samen med kjæresten min, og til å skape flere minner og eventyr ilag med han. 

Hva skal du bli når du blir stor? Det er et godt spørsmål. De siste årene har jeg tenkt utrolig mye på akkurat dette, og jeg vil jo helst ha en plan over hvordan fremtiden min skal se ut nå - noe jeg har funnet ut er veldig vanskelig. Gjennom de siste årene har jeg tenkt på mange forskjellige yrker jeg har ønsket å jobbe med når jeg blir eldre, men har etter noen månder med den drømmen funnet ut at jeg heller vil noe annet, hahah. Men, for øyeblikket har jeg tenkt veldig mye på barnevernspedagog, så får vi se hvor lenge den drømmen varer. Jeg håper jo at det er noe jeg kunne ha gjort i fremtiden ettersom jeg ønsker å jobbe med barn og unge, og hjelpe de som kanskje ikke kan hjelpe seg selv. 


Postet av: Madde K.K
Veldig godt besvart!

Ha en fin uke videre :)
10.12.2014, 19:11
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av: Tonje
Søt blogg :D
10.12.2014, 19:20
URL: http://usminket90.blogg.no
Postet av: Monica Jiang
Fin blogg du har!
10.12.2014, 19:21
URL: http://monicajiang.blogg.no
Postet av: Earl
fine svar :D
10.12.2014, 19:59
URL: http://tpearl.blogg.no/
Postet av: Connie
så flink du er til å skrive, bra innlegg! :)
10.12.2014, 20:01
URL: http://www.connieha.blogg.no
Postet av: Ingrid
Så gode svar :)
10.12.2014, 20:03
URL: http://imsen.blogg.no/
Postet av: Andrine
Kjempefine svar :)
10.12.2014, 20:55
URL: http://andrineas.blogg.no
Postet av: Therese Bråthen<3
Kjempe fine svar! :)
10.12.2014, 22:19
URL: http://tbraathen.blogg.no
Postet av: Emilie
så bra svart:D
10.12.2014, 23:04
URL: http://www.emilietoen.com
Postet av: Hannabananna
så fint bilde av deg!
10.12.2014, 23:07
URL: http://Hannabananna.blogg.no
Postet av: Emilie Oshaug
Utrolig gode svar! Du skriver så godt!
10.12.2014, 23:43
URL: http://emilieoshaug.blogg.no
Postet av: Ingrid - kommenterer tilbake
Veldig bra besvart :-)
11.12.2014, 07:33
URL: http://byiingrid.blogg.no
Postet av: Tonje Sivertsen
Fine svar :)
11.12.2014, 09:30
URL: http://tobs.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits