SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE PT. 1

Kan du fortelle historien mellom deg og Aksel? Hm ja, historien.. Vi har kjent hverandre siden vi var rundt 13 år, og gikk i samme klasse etter at vi begynte på ungdomskolen. Vi har alltid snakket sammen og vert gode venner, men det var ikke før etter at det ble slutt mellom meg og den forrige kjæresten min at vi begynte å snakke mye sammen. I begynnelsen snakket vi egentlig i "hemmelighet", og var ikke noe med hverandre utenom i klasserommet. Etterhvert begynte vi å være mer og mer med hverandre, og vi "klikket" rett og slett perfekt sammen! Etter den tid har det ikke gått mer en tre-fire dagen uten at vi har sett hverandre, utenom de gangene en av oss har reist bort på ferie. Nå har vi vert sammen i snart ett og ett halvt år, og tiden har gått så fort! Jeg har det utrolig fint sammen med Aksel, og jeg håper på mange flere år sammen med den gutten. 

Kan du fortelle litt om forholdet til deg og kjæresten din? (krangler dere ofte osv,.?) For det første er jo dette noe som er mellom meg og Aksel. Men så det er sagt, så har jeg og Aksel et veldig fint forhold. Vi har aldri hatt noen store krangler sammen, noe som jeg føler er veldig bra. Vi er sefølgelig uenige og diskuterer ting - som vi gjør egentlig veldig ofte. Men at diskusjonene har gått over til krangling har ikke skjedd enda. Diskusjonene vi har samen varer aldri noe lenge heller. Som oftest så blir en av oss sur, noe som fører til at den andre blir sur og ingen vil snakke til hverandre. Men så etter en liten stund så innser en av oss at vi tok feil eller var skikkelig teite som startet å diskutere (som oftest meg), så sier vi unnskyld og så er alt fint igjen.  

Har du og Aksel slått opp før? Jeg kan skjønne at noen lurer på dette, spesielt om du kommer fra Fitjar/Stord, hvor ryktene flyr rundt over alt. Men, nei det har vi ikke. 

Hva gjør du om kjæresten din begynner å ikke bry seg om deg lengre? Om jeg hadde fått en følelse av at Aksel ikke brydde seg om meg lengre hadde jeg jo selvsagt snakket sammen med han om det. Vi har et forhold der vi kan snakke sammen om alt, selv det vanskeligste. Jeg hadde også selvsagt blitt lei meg om jeg hadde fått en slik følelse, hvem hadde vel ikke det?

Hva mener du er viktigst for at et forhold skal fungere bra? Det jeg mener er viktigst for at et forhold skal fungere bra er for det første at man kan stole på hverandre. Så må man kunne snakke sammen, om hva som helst. Jeg mener selv at om man ikke kan snakke sammen om de vanskligeste ting så vil det ikke kunne funke i lengden. Man må kunne fortelle hverandre om det er noe du selv føler ikke funker, eller når man er sure på hverandre - uten at det skal bli slutt med en gang. 

Hva ønsker du deg av Aksel til jul? Hm, det er et veldig godt spørsmål. Jeg har ikke ønsket meg noe spesielt av Aksel i år, noe som gjør alt mye mer spennende når den store dagen kommer. Jeg vet at uansett hva jeg får så kommer jeg til å bli glad. 

Noe annet dere lurer på? 


Postet av: Ingrid
Så gode svar. Du var forresten en av bloggene som ble valgt ut i linkerunden min :)
05.12.2014, 19:37
URL: http://imsen.blogg.no/
Postet av: Therese <3
Kjempe fine svar! Så søte dere er sammen :)
05.12.2014, 20:18
URL: http://tbraathen.blogg.no
Postet av: Jeanett Hensel
så fine svar! dere er nydelige sammen :3
05.12.2014, 20:45
URL: http://jhensel.blogg.no
Postet av: Marthe Sand
Så søte dere er! Håper dette varer :)
05.12.2014, 20:59
URL: http://marthesand.blogg.no
Postet av: Madde K.K
Så søte dere er :)

Ha en fin fredagskveld!
05.12.2014, 21:30
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av: imweirdyeah
Så utrolig bra svart på spørsmålene dine, dere er kjempe søte ilag:)
05.12.2014, 23:27
URL: http://imweirdyeah.blogg.no
Postet av: Oda-Renate
Kjempebra svart! Dere er så utrolig fine sammen :) Ha en super lørdag videre!
06.12.2014, 16:24
URL: http://odarenate.blogg.no
Postet av: Ingrid - kommenterer tilbake
Veldig bra besvart! Koselig bilde :)
06.12.2014, 16:28
URL: http://byiingrid.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits