LYSFEST

Hei alle sammen, og god kveld!  Nå er jeg og Aksel nettopp kommet hjem fra Bergen og tilbake i leiligheten til broren hans her på Nesstun. Åh, så deiligt det var å komme inn i varmen igjen! Man kan ikke si at det blir noe varmere ute nå med tiden. Utenom kulden har dagen i dag vært helt perfekt. Vi startet dagen tidelig for å kunne spise frokost inne i Bergen sentrum. Etter det gikk vi bare rundt i Bergen og lette etter julegaver, noe som var mye vanskeligere enn jeg hadde sett for meg. Når klokken begynte å nærme seg tre, var vi en kjap tur innom leiligheten til bror til Aksel for å legge fra oss alle poser og annet vi hadde kjøpt før vi tok bybanen tilbake til Bergen sentrum, hvor vi fikk sett lysfesten. Jeg kan vell ikke akkurat si at det var noe godt å stå ute i kulden, men det var likevel veldig koselig å høre på sang og ikke mist å se på fyrverkeriene!  Etter at vi hadde sett ferdig og det var slutt gikk vi ut sammen med familien til Aksel og spiste på resturant, etterfulgt av kino. Nå er begge to ganske så utslitt og har planer og å sove nå veldig snart. Håper alle har hatt en fantastisk dag! Hva brukte du lørdagen din på?  


Postet av: Annette
Heisann. Hørtes ut som en utrolig kjekk dag :) Her ble dagen brukt til litt rydding og avslapning hjemme for jeg, mannen og våre tre barn senere dro til byn for å se lysfesten :) Lysfesten er fast tradisjon her i heimen, så utrolig koselig <3
30.11.2014, 01:26
URL: http://www.settimorsoyne.blogg.no
Postet av: RebeccaHasselgard
Så koselig! Jeg har vært på cafe med en god venninner, og ellers skrevet essay meste av dagen, typisk studentliv :)
30.11.2014, 02:00
URL: http://www.rebeccahasselgard.blogg.no
Postet av: barediy
så fint bilde av deg :D
30.11.2014, 03:19
URL: http://barediy.blogg.no
Postet av: Margrethe
Høres ut som en fin dag :)
30.11.2014, 10:11
URL: http://dauntlesslife.blogg.no
Postet av: lykkeelise
fiiine sandra<3
30.11.2014, 11:48
URL: http://www.lykkeelise.blogg.no
Postet av: Filippa&Hedda kommenterer tilbake
Fine bilder
30.11.2014, 16:25
URL: http://fidda.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits