JULEGAVETIPS TIL HAN

Goood morgen!   Nå som julen nermær seg og gavejakten er i gang, tenkte jeg og komme med noen tips til hva man kan kjøpe til kjæresten sin. Personlig så synes jeg det er så utrolig vanskelig å komme på noe man kan kjøpe til gutter generelt - selv om jeg faktisk er ferdig meg julegaven til Aksel  Må nesten legge til at det jeg skal gi til han i år, ikke er noe av tipsene jeg har lagt ut her! Men, håper dere får noen gode ide'er til en julegave. 

 Noe du vet han ønsker seg: Her er det litt vanskelig å komme med gode eksempel, etter som alle gutter er forskjellige og alle ønsker seg forskjellige ting. Men, det man kan gjør er rett og slett å skrive en ønskeliste til hverandre. Dette er noe jeg og Aksel pleier å gjøre, selv om jeg liker å komme på ting selv og ikke kjøpe akkurat det han ønsker seg, synes jeg det er veldig greit å vite hva han har på ønskelisten.

 Parfyme, barbersaker og annet tilbehør: Parfymer er jo alltid noe man trenger og jeg tror at for de aller fleste gutter er det viktig å lukte godt, så hvorfor ikke kjøpe en ny parfyme til han? Dette kan jo være en du vet han har og liker, eller en helt ny som du elsker. Barbersaker og annet tilbehør er jo også noe gutter trenger, så noe nytt av dette skader aldri. 

 Klær og undertøy: Dette er alltid sikkre vinnere, uansett. Vi jenter får aldri nok av dette, og jeg tror at det er sånn blandt mange gutter også. Det kan for eksempel være en fin genser, skjorte eller en kul t-skjorte? Eller kanskje nytt undertøy fra bjørn borg eller calvin klein? 

 Dataspill eller annet data utstyr: Dette kommer jo ann på om du har en kjæreste som er opptatt av dataspill og gaming - noe som er mitt tilfelle. Om kjæresten din er hekta på gaming så er et nytt spill uten tvil en perfekt gave! Også annet data utstyr er en gave jeg vet kjæresten min hadde blitt veldig glad for, men man bør kanskje vite nøyaktig hva han ønsker seg. Fordi, tro meg - det å finne utstyr til data er for det første helt umuligt om man ikkje har veldig god preiling på det, og veldig skummelt å kjøpe med tanke på at det kanskje ikke vil passe til data'en hans. Men, en perfekt gave er det uten tvil!

 En ny klokke: Klokke er ikke noe man kjøper så ofte, men jeg tror dette er en perfekt gave! Klokker finnest i alle varianter, og det er alltid kjekt å ha flere enn en. 


 Biletter til en konsert, kino eller en fotballkamp: Det kan for eksempel være til en film han har skikkelig lyst å se, en konsert han ønsker å dra på, eller en fotballkamp han virkelig har lyst å gå på? Da kan biletter være en super gave! 

 Sko: Dette kan ofte være vanskelig å kjøpe, i alle fall synes jeg det! Men er han en sporty gutt, kan jo noen nye nike free runs passe perfekt. 

 Noe personlig: Jeg elsker å lage litt mer personlige gaver, og synes det er enda bedre å få det selv! Gir man en personlig gave så viser man personen at man faktisk setter pris på han/hun, og har tatt deg virkelig tid til å lage noe spesielt. En personlig gave kan være alt fra en minnebok til en collage fylt av bilder av dere samme. Her gjelder det å være kreativ! 

 Hjemmelaget gavekort: Dette er noe som er både personlig og som ikke krever stort av penger. Jeg synes i alle fall et hjemmelaget gavekort er veldig søtt og kreativt. Man kan for eksempel gi søte lapper/gavekort hvor det kan stå "I dag spanderer jeg middag..", eller et gavekort på en lang massasje? 

 Toalettmappe eller en kul treningsbag: En toalettmappe er alltid greit å ha, og det finnest utrolig mange fine rundt i butikkene. Eller kanskje kjæresten din liker å trene? Da kan en ny kul treningsbag være en god gave. 


Postet av: Ingrid
Så gode tips :)
29.11.2014, 08:19
URL: http://imsen.blogg.no/
Postet av: mia engvoll
bra tips!
29.11.2014, 12:14
URL: http://mializm.blogg.no
Postet av: Neitilektepels // Rikke (Kommenterer alltid tilbake)
Fine tips :)
29.11.2014, 15:16
URL: http://neitilektepels.blogg.no
Postet av: Oda-Renate
Kjempegode tips :)
29.11.2014, 16:09
URL: http://odarenate.blogg.no
Postet av: Jeanett Hensel
så gode tips!
29.11.2014, 18:06
URL: http://jhensel.blogg.no
Postet av: Monica
Finfine gavetips! :-)
29.11.2014, 19:31
URL: http://www.moneo.blogg.no
Postet av: Renate
Takk for godt tips. Dette trengte jeg :D Ha en fin kveld :D
29.11.2014, 20:22
URL: http://smilespreads.blogg.no/
Postet av: Marcela Constanza
mye fint!
29.11.2014, 22:52
URL: http://mcff.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits