HER FINNER DU MEG

Hei alle sammen!   Bare en dag igjen til helg, det kjennes godt! Gleder meg kjempe mye til helgen som kommer, så nå kan den bare komme så fort som muligt. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og skal straks begynne å lage middag til med og lillebror. I tillegg til det venter jeg på at kjæresten skal komme med bussen 

I dag tenkte jeg å vise dere hvor dere kan finne meg rundt på nettet. Legg gjerne igjen noen av brukernavnene deres på noen av sidene, slik at jeg kan finne dere! 

Først og fremst er jeg og finne på weheartit!  Weheartit er noe jeg bruker så og si hver dag, noen dager mer enn andre. Jeg har akkurat begynt å kategorisere bildene jeg hjerter, noe som gjør det litt mer systematisk og noe som gjør at dere også bare kan følge en av kategoriene. Jeg liker weheartit veldig godt, og er det jeg henter mye av inspirasjonen min. Dere finner profilen min her! Jeg er også å finne på Tumblr  Tumblr er noe jeg brukte hver eneste dag før, men er blitt litt skjeldnere brukt i det siste. Jeg pleier ikke å legge ut noe der selv, men jeg er veldig glad i å dele mye videre. Så der kan dere finne allslags bilder! Dere finner siden min her! 

Twitter er også noe jeg har  Det er noe jeg er innom hver eneste dag, flere ganger om dagen! Jeg skriver ikke noe selv, men jeg retweeter og favoritter en god del. Profilen min finner dere her! Dere finner meg også på bloglovin  Har ikke så mye å si om det, uten om at det hadde vert super gøy å fått noen flere følgere der, hihi. Dere finner siden her!

Og likt som så og si alle andre finner dere meg også på Instagram!  Instagram er stort sett hvor jeg deler bildene mine, så om jeg skal legge ut bilder havner de der! Dere finner meg under brukernavnet sandra_pedersen


Postet av: Oda-Renate
Skal sjekke ut sidene dine! :D Ha en fin kveld videre!
30.10.2014, 18:22
URL: http://odarenate.blogg.no
Postet av: Ingrid
Bra innlegg :) Jeg heter im92 både på we heart it og instagram
30.10.2014, 19:26
URL: http://imsen.blogg.no/
Postet av: Jannicke
jeg har insta jannilanni95
30.10.2014, 20:14
URL: http://www.jannilanni.blogg.no
Postet av: annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3
liker sånne innlegg :-)
30.10.2014, 20:21
URL: http://annasylvelin.blogg.no
Postet av: Veronica S
Skal sjekke ut;) mine navn er egentlig bare missveronicas på både twitter og insta
30.10.2014, 22:26
URL: http://missmusicalqueen.blogg.no
Postet av: Ingrid - kommenterer tilbake
Så herlige bilder :-) Skal sjekke ut sidene!
30.10.2014, 22:27
URL: http://byiingrid.blogg.no
Postet av: Liv Hege
Har instagram @lhhagfors :-) Men ikke noe we<3it ^^
31.10.2014, 01:27
URL: http://cormeum.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits