mine favorittserier

Heii! Ettersom jeg ikke har noe spesielt å blogge om akkurat nå tenkte jeg å vise dere mine favoritt-serier, noe det ble veldig mange av ettersom jeg ikke greier å velge ut noen få. Jeg synest selv det er skikkelig gøy og lese slike innlegg på andre blogger, så hvorfor ikke gjøre det samme på min egen. Håper dere kanskje får noen gode tips! ♥

 

1) THE VAMPIRE DIARIES 

Min absolutt favorittserie tror jeg må bli "The Vampire Diaries". Jeg elsket denne serien fra første sekund, og anbefaler den på det sterkeste! Serien får meg både til å le, gråte og skremme vettet ut av meg. Noen ganger er serien utrolig søt og romantisk, men andre ganger gir den deg skikkelig frysninger. The Vampire Diaries handler om småbyen Mystic Falls og alle dens hemmligheter. Hvor overnaturlige skapninger som vampyrer, varulver og hekser lever et så og si vanlig liv rundt i gatene. Serien tar hovedsakelig for seg kjærlighetstriandele mellom Elina Gilbert og de to vampyrbrødrene Damon Salvatore og Stefan Salvatore.  Dette er virkelig en avhengighets skapende serie, som du bare må se mer av! 
2) THE CARRIE DIARIES

Denne serien synest jeg var utrolig gøy og se, og jeg kjedet meg ikke et sekund! Og når jeg fant ut at det ikke var mer en to sesonger var jeg nesten på gråten. "The Carrie Diaries" handler om Carrie Bradshaw (fra Sex and the city) som ung. Serien handler om tenåringslivet til Carrie, og da sier det seg vell selv at der er drama, high school, kjærlighet, gutter og mote det er mest av. I tillegg så blir Carrie spillt av AnnaSophia Robb som man bare sitter og misunner utsende til hver eneste episode. 


3) CRIMINAL MINDS

Jeg vet veldig godt at det ikke er så mange som liker å se på denne typen serier, og holder seg heller til de typiske "jente seriene", men jeg synest Criminal Minds er utrolig gøy og elsker politietterforsknings serier! ( selv om det av og til kan bli så skummelt at jeg ikke tør og sove alene!). Serien handler om et FBI tim som løser forskjellige saker rundt om kring USA og Canada, og selvsakt dramaet som de har i livene sine. 
4) HAVEN

Om dere liker overnaturlige og mystiske hendelser og hemmligheter så er Haven absolutt en serie for deg! Jeg liker jo selv veldig godt og se seier som er litt overnaturlige, og i tillegg så handler det om politietterforsning, så for min del er jo denne serien helt perfekt! Haven handler om Audrey Parker som er en FBI agent, og som kommer til byen Haven i Maine for å finne en morder som er på rømmen. Men isteden finner hun ut at byen skjuler mange hemmligheter, og mennesker med super overnaturlige krefter kommer fram. Hun blir derfor i byen, og hjelper til med å finne løsninger til menneskene som har overnaturlige krefter. Og etter hvert finner hun ut at livet hun trodde hun hadde, var alt annet en det hun en gang hadde trodd.  Jeg absolutt elsker denne serien, og anbefaler den på det sterkeste til de som liker det litt skremmende og overnaturlige. 
5) MISTRESSES


 

6) NEW GIRL

 

 

7) THE NIGHT SHIFT

 

8) TROPHY WIFE

 

9) THE WALKING DEAD

 

10) GREY'S ANATOMY

 


11) AWKWARD


12) CHICAGO FIRE

 


13) THE ORIGINALS


14) FRIENDS15) TEEN WOLF16) YOUNG AND HUNGRY 

 Wow, jeg har virkelig ikke et liv! Vet det ble kanskje litt for mange, men jeg greide faktisk ikke å velge bare noe få ettersom jeg synes alle er utrolig gode og jeg vil anbefaler alle! Har dere noen serier å anbefaler? 


Postet av: karin
Pretty Little Liars, Gossip Girl og One Tree Hill :-D
11.10.2014, 15:32
Postet av: Lisa Marvik
Elsker Pretty Little liars!!
11.10.2014, 15:55
URL: http://lisamarvik.blogg.no
Postet av: Iselin Renée
Ser på noen av de samme jeg også :)
11.10.2014, 16:17
URL: http://iselinrenee.blogg.no
Postet av: Hanna
åå, kjempe mange bra serier her! ser på mange av de selv! har tenkt å begynne å se på trophy wife, the originals og young and hungry også :D anbefaler the fosters, twisted, faking it og baby daddy :D og sikkert flere som jeg ikke kommer på nå!
11.10.2014, 23:25
URL: http://hannabananna.blogg.no
Postet av: Elise Bjørnson Kleven
Har faktisk sett de fleste seriene der <3
12.10.2014, 01:49
URL: http://elibk.blogg.no
Postet av: s a b i n e j a c k s o n
ser på mange av de samme :)
12.10.2014, 09:52
URL: http://sabinejackson.blogg.no
Postet av: Ingrid
Har sett mange av disse, men ikke alle. Jeg anbefaler deg å se the mentalist, castle, beauty and the beast, arrow, revenge og body of proof :)
12.10.2014, 10:32
URL: http://imsen.blogg.no/
Postet av: heleneaaf
wow, så mye bra! har sett flere av disse selv, men langt i fra alle :) jeg anbefaler pretty little liars, modern family, gossip girl og one tree hill <3
13.10.2014, 16:09
URL: http://heleneaaf.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits