PÅFYLL MED TRENINGSMOTIVASJON

Hei og god fredag alle sammen!  I skrivende øyeblikk sitter jeg på skolen, og skal snart springe bort på jobb. Må bare takke alle for de fantastiske kommentarene i det siste, dere er virkelig herlige! Nå tenkte jeg å komme med noen av tipsene jeg har laget for å få treningsmotivasjonen litt tilbake. Det kan umulig bare være jeg som sliter med å komme i gang med treningen etter en helg eller litt for lang pause? Jeg synes det kan være ok å skeie ut en gang i blant, men det er også viktig å komme seg i rute igjen!

 Last ned ny musikk 

Jeg vet at for mange så er det veldig viktig å høre på musikk mens man trener. Det gir liksom det lille ekstra. Derfor er det alltid like gøy å finne ny musikk å trene til, og ikke allitd høre på det samme gamle.  Du kan gjerne subscribe en liste fra før, eller lage din egen personlige. Musikk slår iallefall aldri feil!

 Tenk på følelsen du får etterpå 

Jeg kan umuligt være den eneste som har lagt seg om kvelden og angret skikkelig på at jeg ikke trente?  Tror iallefall nesten alle kan si seg enig med meg at man føler seg utrolig mye bedre og stolt etter en bra treningsøkt! 

 Skaff deg en treningspartner 

Selv om det av og til kan være godt og bare trene for seg selv, og ikke måtte tenke på noen andre kan det likevel være kjekt å trene ilag med noen andre. På den måten kan dere pushe og motivere hverandre så begge når målene sine. 

 Kjøp nye treningsklær 

Man skal sefølgelig ikke pynte seg for å trene, men h-e-r-r-egud hvor mye bedre man føler seg med nye og freshe treningsklær! 

 Lag deg en One Month Challange 

Har du en god venninne/kompis, eller rett og slett bare vil ha den for deg selv? Uansett så er det utrolig morsomt å konkurrere, uansett om det er med deg selv eller en annen. Jeg hadde for noen månder siden en One Month Challange med kjæresten min, og det ble utrolig morsomt!  Vi laget oss en plan over alle dagene, og hva vi skulle gjøre de forskjellige dagene, og om man ikke greide det så fikk vi et "glømme kryss", ahha!  Og taperen måtte sefølgelig spandere middag ute. 

 Sett deg mål 

Vil du gå ned i vekt? Vil di få bedre kondis? Vil du ha makerte muskler? Uansett hva det er så er det muligt å oppnå så lenge du virkelig går inn for det. Bare pass på og ikke sett for mange mål på en gang, for da er det fort at man blir veldig skuffet når man ikke oppnår alle sammen. Noen andre som fikk litt mer motivasjon?


Postet av: Marie Oma
Mange gode tips!!!
05.12.2014, 13:19
URL: http://moex.blogg.no
Postet av: Marie-Madelen Bekken
Kjempe fint innlegg :D
05.12.2014, 13:19
URL: http://mariebekken.blogg.no

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:SANDRA PEDERSEN


Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Fitjar. Her på bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag, tanker, foto og mer. Håper du vil følge bloggen min videre!

+ Legg meg til som venn

Kontakt meg på: pedersen.sandra@hotmail.com
B L O G L O V I N

I N S T A G R A M

F A C E B O O K


Dette designet er laget av meg.
hits